About me

CONTEST GADIS SOPAN

tajaan secantikmanis on Sunday, October 3, 2010

Assalamualikum sahabat semuanya

buat pertama kalinya i join contest selepas raya
muahahah hahaha

sajek jek nak cakap
buat-buat gedik

tajuk: contest gadis sopan..AUWWWW
tempat: atas jalan raya
pakaian: tajaan ibu tersayang






sahabat semua agak-agak okey ke tidak gambar ini
okeylah kan dari tak ada
hehehehe

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :
1.  Berbaju kurung @ Jubah [update]
2. Menampilkan gaya yang sangat sopan.
3. Gambar sopan confirm2 tak seksi.
4.Infom kan pada Cik Bulat tentang penyertaan anda di comment entry ni keyh.

TARIKH PENYERTAAN SEHINGGA :
Isnin 4 Oktober 2010 12.00am
Please Share it! :)

{ 21 sweetie... read them below or add one }

Cik Bulat said...

yellop,.! cik Bulat menerjah. hehe. nama kamu akan dlistkn da photo akan dmasukkn dlm webste fb cik Bulat follow me~

@juera said...

gd luck dear =)

:"♥Warnida:"♥ said...

wahh sopan2...
good luck....sopan lah untk dri kita sndri yee:p

CikSiti MJ said...

weh...!! x aci...
gambar sangat shantek..
saya mencik kamoo...
waaaa....!! hehe...good luck dear.
Bersaing cara sihat nih, >kononye Cik Siti jadi baik ni<

>.< Harta Seorang Perindu

secantikmanis said...

cikbulat,,cikempatsegi berusaha nak follow nie

secantikmanis said...

juera=thanks dear
warnida= sopan tau..jangan gedik
ciksitimj= jangan la mencik2..suka2 lah..heheheh

n4dh!3r4 said...

weh! agak2 la amek gambar tgh jalan kat chuping tuh! tggu nnt one day aku nak pi snap kat situ gak! hahaha

secantikmanis said...

cettt aku ingat xde orang nak perasan..ada la pulak

shhhhh

n4dh!3r4 said...

hahahahaha! :D

Cik Bulat said...

maaf. tolong btulkan tarikh ttup~

syawalsimpsons said...

mmmm....memang sopan....suka sanat tengok view kat belakang 2....dah lama x g kat sawah bendang...mmmmm.....windunyer kampung....

dak eina (◕‿◕) said...

alamak kontes nie da tutup la...bru jek nak join...pape pon eina nk ucap gud luck!! sopan gtu..huhu

nie link nye...
http://ego-box.com/backgrounds/

psst!!
sorry terpaksa gtau kot komen...

Tomato Gurl's Life said...

sopannye..menang x ni??

p/s: smix lambat load..ciktom tgl jejak kat sini je ;0

S..U..D..@..I..S said...

tolonggg dah fikir habis ke tu.....

silenceaneesa ♥ said...

ingin buat baju kurung mcm tu ;)

Bazilah said...

comel!!!! gudluck ye cik bulat!

Bazilah said...

alamak! sorry secantikmanis. dang!

one2paii said...

baik..gua offerkan diri nak masuk contest nie..gua pjam baju kurung bini gua..korang kena pastikan gua menang ti tau

deno said...

alamak!!

baru jew nak masuk contest, da expired!!

sopan2.. :)

❤cik kipas❤ said...

tantik laaaa...
bckground pixx neyh...
org yg kt dlm neyh pn sme jgak...
=)

:~:Budak Degil :~: said...

lorh..dah expired date pulak..baru ingt nk join..hahaha