About me

BILA MASA focus!

tajaan secantikmanis on Monday, April 18, 2011

Assalamualaikum sahabat semua

shhhhhh!! senyap senyap senyap
i dah masuk mood study ROCKS!!
setiap kali i hendak study, i akan lilit kain kat kepala i
menandakan i tidak mahu diganggu

DENGAN INI I ISYTIHARKAN BAHAWA I AKAN JARANG BERBLOGWALLKING THIS TIME

i tahu i tetap nampak cumil dipandangan mata sahabat semua kan
KAN KAN KAN
heheheh

untuk semua sahabat blogger i
wish me good luck
doakan i ye...
Please Share it! :)

{ 17 sweetie... read them below or add one }

paw/paw said...

wey stdy da ke ?
meh cantum kepala

Tomato Gurl's Life said...

comelnye yang kat atas kepala tue..
hihi..
good luck tau dear!!muuaahh..
sori xdpt bw mana jugak sbb bb slow..

Cik Aien said...

good luck!! wah mcm ninja sudah! hehe

Robot | Sakti said...

perghh..
ni macam nak gi perang dah.
cam ninja kamikaze nyer.

hehehe

good luck ye :)

Merapu tapi bukan Mengampu

YOUsoF said...

Yang terbaik okeh!! ;D

secantikmanis said...

thank babe/dear 4 the comment

n4dh!3r4 said...

weh, nak study ke nak wat tarian ponggal? hahaha! :D

gud luck tau exam! jgn dok lepak lama2 tgh ladang tebu tu. kui3 :P

Zaer!! said...

Kantio baru bangun kan?ade tettt kat mata tu..hehehe.;-)

.s.o.f.i.a. said...

good luck leya!!!!!

suzie rahman said...

hihi sweet nya ikatan tu.ngee..stdy taw!

Darkbatman said...

kreatif nye dia.. :)

HonEyBuNNy said...

Good luck ye>>>

hanif said...

huduh ar ko buat muka macam tu(pic yg first tu)..bajet comel..

M a W a D D a H said...

ada stail lah masa study..hihi..

gud luck!!!

g0m0k9enDek said...

haha.. gambate!

secantikmanis said...

NAD = ngek la ko..dah takkan ada ladang2 tebu dah..kau nak tahu..tempat shotting aku tue sama tempat dengan shot dalam JPBC2 tau.

ZAER= weh weh xde taik2 mata disitu

Rowena Chasez said...

fokus fokus..
all da best ya~