About me

I ♥ MYSELF CONTEST

tajaan secantikmanis on Thursday, September 9, 2010

Assalamualikum sahabat semua

terima kasih diucapkan kepada dear emieysandra

contest I ♥ MYSELF
ini adalah anjuran dari Angelicshoppe


baca nama tajuk pun sahabat semua dah tahu
tentang diri kita.. apa yang kita suka pada diri kita

i nak bercerita sikit lah ye.. kenapa i letak pic ini sebagai taruhannya
bagi i berkain batik, sarung baju t-shirt dan ikat rambut adalah perkara yang paling selesa untuk diri i..
dan ini adalah diri i yang sebenarnya.. duduk ruang tamu, duk dalam bilik dan duk kat dapur,
begini lah cara i berpakaian..
sangat selesa dibawa kemana-mana.. tapi kalau sahabat semua nak tengok i pakai sebegini kat luar dari rumah,al-maklumnya setakat ini sahabat semua takkan dapat tengok la..
i kat luar rumah takkan nak pakai macam ni.. terpikat tok imam nanti.

AHAKS!!


saje jek i letak pic ini..mana lah tahu cik penganjurnya tak puas tengok muka i..

okey ini adalah syarat-syarat yang perku dipatuhi
~ BLOG =
*Buat entri bertajuk I LOVE MYSELF CONTEST, dan letak gambar korang. Syarat gambar adalah seperti syarat di atas.
*Be my Follower & Letak banner kat atas tu dkt sidebar anda.
*Entri berkenaan mestilah di link kan terus ke contest ini.
*Tag minumum 3org kwn anda.
*Tinggalkan nama & link dkt comment entri ni.

tiga kawan yang i perlu tag

Please Share it! :)

{ 12 sweetie... read them below or add one }

NurSolehah said...

wow.. pndainya pkai kain btik... sy xpandi pun... :(

Pinky Pixie said...

ayarkk.. sempat join contest ye! hehe.
gd luck taw. thanx tag.

Intan Tengku Bokhairi said...

leya, i try :P

hamzah ian said...

weh.. gua tak paham pasal ko shout kat box aku tu..

sob2..

btw

selamat raya!!

masa said...

kat rumah pun memang selalu posing mcm tu ke? amboi2 nk ngorat sapa ni? ini kalau tak menang jugak tak tahula

Fane Davis said...

wahhh....memang bantik lah....layout pun batik..nampak macam best je pakai batik..tapi tak pandai...anyway...nice ....moga menang k...

Syida Shukor said...

berkain batik ? waah ! i langsung tak pandau huhu . goodluck you ! :D

merahitujambu said...

suwitt jee pakai kin batik

~~su manje~~~ said...

huhuhuhuhu nice kain batik

Mariella Liyana said...

Perempuan melayu terakhir...wow!!
Jeles tengok u pandai pakai kain batik, aku sumpah tak tau~!

^_^

Jom Belajar Asas Makeup

karim jb said...

waa..jrg2 pompuan berposing dgn kain batik..cun cun..

Zainizam Mohd Shoid said...

Sweet..