About me

Ariel perlu kahwini Luna Maya, Cut Tari

tajaan secantikmanis on Monday, August 2, 2010

Assalamualikum sahabat...

rupa-rupanya kisah Arielpeterpon, Kalerluna, dan Cut tari masih belum reda lagi. uwaa.. i rasalah kan kepada yang artis-artis yang hendak cepat popular tu, buatlah kisah seperti ini. rating korang mesti mendadak dengan cepatnya, pastu korang mintaklah maaf. hahahah... jahat sungguh i ni lah!!

berbalik kepada kisah 3 sahabat baik ini. i baca kat paper tadi. Seorang peguam terkenal di Indonesia, Farhat Abbas menganggap penyanyi Peterpan, Ariel perlu berkahwin dengan pengacara Luna Maya dan Cut Tari selepas skandal klip video seks mereka terbongkar.


"Menurut pendapat saya, jika Ariel, Luna Maya dan Cut Tari mahu meringankan hukuman, Ariel harus menikahi Luna Maya.Cut Tari harus bercerai dengan suaminya, kemudian mengikut langkah Luna Maya untuk menikah dengan Ariel," kata Farhat.

hek lehh peguam ni.. hendak mencari populariti jugak ke?? dia kata sebegitu kerana jika ariel mengahwini luna maya dan cut tari, perkara ini sedikit sebanyak akan dapat meringgankan hukuman ariel. en peguam oittt.. ini hukuman dunia bolehlah diringankan, hukuman akhirat nanti macam mana?? boleh ke en.peguam hujahkan pendapat en.peguam tu nanti bila berhadapan dengan hakim yang sebetulnya di alam kematian sana.

hendak kata tiada akal, wooo sudah cukup pandai sampai jadi peguam..

so bak kata nabil : lu pikirlah sendiri

Please Share it! :)

{ 6 sweetie... read them below or add one }

ms.GrEEn said...

tula pasal..mengong sgt..tau buat je...past mmg meletops nama..aril peterporn..ahaha...xpasal2..dahla aku nih ske amat grup nih..konon2 aril nih kacak la..rupenyer..haishh!!choi3

Pinky Pixie said...

mcm2 kes skrng.. x ikut sgt citer pasal ariel peterporn ni.. ngeh2

secantikmanis said...

green = mestilah tahu buat jek..aku skrg dah xboleh nak dgr lagu dari group peterpan 2...

secantikmanis said...

pinky = tak ikut sangat ye perkembangan cite nie..xpayah dok ikut sangat la..heheheh

tintabiru said...

bijak - rupa menarik + ilmu cetek * hasutan busuk = syaitan ketawa terbahak2!!

setuju?

hehe..ambil iktibar dpd cerita mereka..pengajaran untuk kamu juga peringatan untuk kita semua..

suhaisweet said...

Nice entry friend..visit my latest too..goin' to touch ur heart, hopefully ;D